غیرقابل انکار است که پاوربانک‌ها با افزایش عمر باتری دستگاه‌های قابل حمل، به خصوص تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها از طریق شارژ آنها، زندگی ما را آسان‌تر کرده‌اند. با این حال، یک سناریو بسیار متداول در شرایطی است که کاربران فقط برای شارژ تلفن‌های همراه خود، از پاور بانک قابل حمل استفاده می‌کنند، زمانی که باتری گوشی آنها زودتر از حد معمول تخلیه شده است.

اکثر مردم به این فکر می‌کنند که بین ظرفیت پاور بانک و قدرت واقعی منتقل شده به تلفن‌های همراه آنها تفاوت وجود دارد. آنها همچنین متوجه شده‌اند که این ظرفیت برای شارژ تلفن همراه در تعداد دفعاتی که در ابتدا محاسبه کرده‌اند کافی نیست و باعث ناامید شدن آنها می‌شود. اما آیا توضیحی در این باره وجود دارد؟ معلوم می‌شود که یک پاوربانک نمی‌تواند انرژی ذخیره شده در خود را بدون هیچ کم و کاستی انتقال دهد. شما می‌توانید بهترین نوع را با مناسب‌ترین قیمت پاور بانک از الیتاسل تهیه کنید.

 

اشتباه رایج در مورد ظرفیت پاور بانک

بزرگ‌ترین تصور غلط در مورد پاور بانک‌ها این است که آنها می‌توانند همان مقدار ذکر شده در مشخصات فنی را تامین کنند. فرض رایج این است که، برای مثال، 10،000 میلی آمپر ساعت قادر به شارژ باتری آیفون 7 3.3 بار است. با این حال، خریداران یک واقعیت مهم را نادیده می‌گیرند، تلفات برق.

در واقعیت، هیچ پاور بانکی نمی‌تواند تمامی ظرفیت ذخیره شده را انتقال دهد. تولیدکنندگان و بازرگانان مقصر نیستند، زیرا باید ظرفیت کامل را به عنوان مشخصات محصول بر روی آن چاپ کنند، نه مقداری که یک پاور بانک قادر به شارژ کردن است. نمی‌توان بر روی محصول مقداری که قرار است شارژ شود نوشته شود. نتیجه این است که کاربران از این نابرابری احساس ناراحتی می‌کنند، حتی برخی از آنها به این باور هستند که آنها پاور بانکی با ظرفیت کمتری به دست آورده‌اند.

بنابراین، چگونه می‌توانیم به عنوان خریدار، پاور بانکی را انتخاب کنیم که متناسب با نیازهای ما باشد و اتلاف برق را هم در نظر بگیریم؟ حقیقت این است که برای مشخص شدن ظرفیت واقعی پاور بانک‌ قابل حمل، به چند نکته نیاز است.

 

در داخل پاور بانک چگونه از دست دادن برق اتفاق می‌افتد؟

پاوربانک‌ها از باتری‌ها و همچنین مدارهای الکترونیکی برای مدیریت جریان برق خروجی به دستگاه‌ها تشکیل شده‌اند. باتری‌های لیتیوم دارای ولتاژ اسمی 3.7 ولت هستند. خروجی USB استاندارد 5 ولت است و بنابراین ولتاژ از طریق یک مدار مبدل که در سر راه خروجی قرار دارد بالا می‌رود و این افزایش ولتاژ، تلفات انرژی هم دارد. علاوه بر این، باتری‌های وسایل الکترونیکی لیتیوم ساخته شده و در 3.7 ولت کار می‌کنند، این بدان معناست که تبدیل برق دیگری در گوشی همراه صورت می‌گیرد و حتی تلفات بیشتری نیز به همراه می‌آورد.

علاوه بر این، کابل USB در اثر گرم شدن باعث اتلاف برق نیز می‌شود که دلیل آن، مقاومت داخلی سیم است. این به عنوان یک راندمان بیان شده است و عموما بین 80 تا 90 درصد است. امتیاز کارایی از یک پاور بانک به دیگری متفاوت است، اگرچه بسیاری از تولید کنندگان سعی در کم کردن اتلاف انرژی در این دستگاه‌ها دارند.

 

چگونه ظرفیت واقعی را محاسبه کنیم؟

در بسیاری از مواقع، درصدی از ظرفیت تبلیغ شده را به عنوان یک قاعده به عنوان یک شاخص از ظرفیت و توان واقعی تصویب کرده‌اند. اما، این اصل از کجا ناشی می‌شود؟ همان طور که مشاهده کردیم، هم تبدیل ولتاژ و هم درجه بندی بازده عواملی هستند که باید در نظر بگیرند. برخی از پرفروش‌ترین پاور بانک‌ها در بازار دارای راندمانی تا 93? هستند، که در واقع با مشخصات فنی تحت عنوان نرخ تبدیل بیان شده است.

یک نتیجه نشان می‌دهد که فقط 68.82? از ظرفیت تبلیغ شده می‌تواند به دستگاه‌ها انتقال داده شود. با این حال، جالب است که توجه داشته باشید که اگر پاوربانک ضریب کارایی 0.9 داشته باشد، نتایج آن 666/0 خواهد بود. به عبارت دیگر، دو سوم. بنابراین، فرض این که 2/3 از ظرفیت روی کاغذ، ظرفیت واقعی باشد، از دقیق بودن فاصله چندانی ندارد.

 

پاور بانک چند بار می‌تواند یک دستگاه را شارژ کند؟

تعداد دفعات دقیق با توجه به پاوربانک و باتری دستگاه متفاوت است. با این وجود، فاکتورهای دیگری مانند دمای محیط، طول و قطر کابل USB و میزان آمپر خروجی که بسته به پورت 1 یا 2 آمپر است، متغیر خواهد بود. به هر حال، چرخه شارژ یک پاور بانک با تقسیم ظرفیت واقعی براساس ظرفیت تلفن هوشمند شما به دست می‌آید. تعداد شارژها = ظرفیت واقعی / ظرفیت باتری. به عنوان مثال، باتری آیفون X دارای ظرفیت 2716 میلی آمپر ساعت است.

پس می‌توان آن را دو و نیم بار با استفاده از پاور بانک 10000 میلی آمپری شارژ کرد. مقدار ظرفیت قابل استفاده = 6،882 میلی آمپر ساعت / 2716 میلی آمپر ساعت = 2،53 بار قابلیت شارژ شدن دارد. در کل، هرچه ظرفیت پاور بانک بیشتر باشد، تعداد دفعات شارژ نیز بیشتر می‌شود.

 

چگونه ظرفیت واقعی یک پاور بانک را آزمایش کنیم؟

دانستن ظرفیت دقیق داخلی بدون جدا کردن باتری‌های پاوربانک غیرممکن است، اما صرف نظر از این، می‌توان جریان و مدت زمان جریان دهی خروجی USB را اندازه گیری کرد. برای انجام این روش، یک کابل USB به یک پاوربانک دارای شارژ کامل است، متصل می‌شود. در حالی که سر دیگر کابل قطع شده است به گونه‌ای که چهار سیم رنگی که دورن کابل قرار دارند، مشخص باشند. سپس یک مقاومت 5 اهمی را به ترمینال سیاه و قرمز (1 و 4) وصل کنید. جریان 1 آمپر یا 1000 میلی آمپر در آن گردش می‌کند زیرا 5 ولت خروجی USB استاندارد است.

ولتاژ با توجه به ظرفیت پاوربانک با یک ولت متر اندازه گیری می‌شود. اگر باتری پاوربانک همان تعداد ساعت‌ها را که در ظرفیت ذکر شده است دوام بیاورد، ظرفیت واقعی آن است. در واقعیت، این ظرفیت، مقدار واقعی شارژ درون باتری‌های پاوربانک خواهد بود. به عنوان مثال، برای پاوربانک 12000 میلی آمپر ساعت، با متصل کردن یک بار جریان ثابت 1 آمپر در هر ساعت، به مدت 12 ساعت باید شارژ آن دوام داشته باشد.

نتیجه

به طور کلی، برای انتخاب پاور بانک متناسب با نیازها، مهم است که ظرفیت بیشتری را نسبت به دستگاهی که مایل باشید شارژ کنید، باید درنظر بگیرید. اما این تنها شاخص نیست، در حقیقت، کاربران برای جلوگیری از اشتباه باید از رتبه‌بندی بهره‌وری و تبدیل نیرو آگاه باشند. با این وجود، هر کس می‌تواند ظرفیت واقعی را تنها با در نظر گرفتن 66.6? از ظرفیت ذکر شده بر روی محصول تخمین بزند.


بهترين مارک پاور بانک | فروشگاه اليتاسل ظرفیت ,پاور ,یک ,شارژ ,بانک ,آمپر ,پاور بانک ,ظرفیت واقعی ,است که ,به عنوان ,میلی آمپر ,چگونه ظرفیت واقعیمنبع

5 نکته در مورد یک پاور بانک مناسب برای موبایل

چطور پاور بانک را شارژ کنیم

پاور بانک چیست؟ توضیحاتی در مورد آن

7 حقیقت در مورد پاور بانک

چگونه یک پاور بانک انتخاب کنیم

افزایش عمر باتری گوشی هوشمند با پاور بانک

انتخاب یک پاور بانک با کیفیت بالا برای وسایلتان

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

HAXER nadigarden استخدام طلاب طراح حرفه ای سازه فروشگاه خرید اینترنتی کانون زبان ایران شفط الدهون مشهد هر چی که بخوای پرسش مهر 98 - 99 فروش انواع درب اتوماتیک